Projelerimiz ile ilgili bilgi almak ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için formu doldurun. En kısa sürede size geri dönüş sağlayalım.

Yahya Kaptan'ın Yükselen Değeri: CONCEPT

09.04.2022

BU AY KOCAELİ’NİN İNŞAAT SEKTÖRÜNDE MARKA OLMUŞ İSMİ KAV KONUT (VOLKAN KAVŞUT İNŞAAT) KONUĞUM. KOCAELİ’DE BİRÇOK MERKEZİ LOKASYONLARDA YAPTIĞI BUTİK PROJELERLE ÖNE ÇIKAN VOLKAN KAVŞUT İNŞAAT, BU KEZ ‘’CONCEPT’’ PROJESİYLE KARŞIMIZDA. YAHYA KAPTAN’A YENİ BİR DEĞER KATMAYA GELİYOR, DİYEBİLİRİM. PROJE SATIŞ MÜDÜRÜ ÇAĞATAY BEY İLE HEM SEKTÖRE DAİR HEM DE YAHYA KAPTAN’A DEĞER KATMAYA GELEN CONCEPT PROJESİ İLE İLGİLİ SOHBET ETTİK. BUYURUN RÖPORTAJIN DEVAMI SİZİNLE...

Kav Konut olarak okuyucularımız için kendinizden bahseder misiniz?
Kav Konut yarım asırlık Kavşut tecrübesi ve birikimini hafızasında bulunduran genç ve dinamik bir inşaat şirketidir. Şirketimiz şehrin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda İzmit’in sevilen iş insanlarından Volkan Kavşut ve İnşaat Mühendisi Burhan Kavşut’un girişimi ile 2010 tarihinde ilk olarak “Volkan Kavşut İnşaat” olarak kurulmuş İzmit genelinde birçok yapıyı hayata geçirmiştir. Faaliyetlerin, yapı ve projelerin büyümesi, ortaya konan eserlerden sağlanan memnuniyet ve oluşan güven ortamı sayesinde firma kurumsal zenginliğini pekiştirmiş “KAV KONUT AŞ” olarak büyümüş ve çalışmalarını günümüzde bu isim altında sürdürmektedir.

Kav Konut Yahya Kaptan Concept projesiyle ilgili bilgi alabilir miyiz?
Yahya Kaptan Concept projesi 86 daire, 2 iş yeri olmak üzere toplam 88 üniteden oluşmaktadır. Projemiz müşteri yapısı olarak ailelere ve yatırımcılara hitap eden bir proje olarak tasarlanmış olup 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerini zemin kat, ara kat ve çatı dubleks katı şeklinde tasarlamıştır. Dairelerimiz müşterilerin beklentileri doğrultusunda geniş balkon ve teraslar, kullanışlı iç oda ve mahaller, Amerikan mutfak, bağımsız mutfak seçeneklerini bünyesine almış olup özellikle teras kullanımı sevenler için salon ve mutfaktan terasa açılan daire türleri ile konut planında adeta bir çığır açmıştır.

Projemiz; etrafı tamamen güvenlikli çevre duvarlarını, özel güvenlik sistemine sahip kapıları, 7/24 kayıt yapan kameraları, yüzme havuzu, fitness salonu, site içi bahçe/peyzaj alanlarını ve siteye ait otopark alanlarını bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca projemiz lokasyon olarak harika bir konumda yer almaktadır. Otogara yürüme mesafesinde olan projemiz şehrin içinde ama şehrin trafiğinden tamamen uzaktır.

Yahya Kaptan’a iki dakika, şehir merkezine beş dakika, Şehir Hastanesi’ne beş dakika, Kuzey Marmara otoban bağlantısına iki dakika ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Hastanesi’ne on dakika mesafedeki konumuyla oldukça ulaşılabilir bir projedir.

Yaptığınız işlerin güvenliği ve sağlamlığı hakkında neler söylemek istersiniz?
Biz bu konuyu üç şekilde değerlendiriyoruz:
Yapısal güven (deprem gerçeği)
Hukuki altyapı (işin doğru teslimi)
Yalıtım ve izolasyon (konutun gerçek konforu)

Firmamız Kav Konut'un, 17 Ağustos İzmit Depremi'nde tek binası yıkılmamış bir gelenekten gelmiş olması EN BÜYÜK GÜVEN UNSURLARINDAN BİRİDİR.

Deprem hepimizin ortak gerçeğidir. Tüm müşterilerimizin şunun bilincinde olmasını isteriz: Firmamızın Projeleri Deprem Yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilip sürekli olarak bağımsız yapı denetim şirketleri kontrolünde ilerlemektedir. Gelen tüm betonlardan numune alınıp gerekli testlere tabi tutulmaktadır. Deprem güvenliği konusunda daha birçok detayı olan
bu süreci kabaca toparlarsak binanın temelinden kolonlarına, betonundan demirine tüm hesaplamalarıyla eksiksiz olup konutlarımız olası deprem gerçeğine dayanıklı olarak imal edilmektedir. En kıymetlisi ise firmanın hafızasıdır. Firmamız Kav Konut’un, 17 Ağustos İzmit depreminde tek binası yıkılmamış bir gelenekten gelmiş olması en büyük güven unsurlarından biridir.

Tüm projelerimiz yasal yönetmeliklere göre projelendirilip İmar Yönetmeliği dışı hiçbir detay barındırmamaktadır. Bu da müşterilerimiz için çok kıymetli bir detaydır. Firmanın bu hassasiyeti sayesinde projelendirme, kat irtifakı, ruhsatlandırma ve iskân süreçleri sorunsuz aşılıp konutlarımız, iskânları ile teslim edilmektedir. Firmamızın şu anda tamamlanmış olup iskân belgesi bulunmayan binası yoktur. Bu şirketimiz için ciddi bir övünç kaynağıdır.

Bize göre en az deprem kadar önemli bir konu olan yalıtım ve izolasyon konusu ne yazık ki görünmeyen detaylar olduğundan müşteriler tarafından yeterince sorgulanmamaktadır; oysaki bir konutun gerçek konforunun yalıtımın mükemmelliği, gerek su gerek ısı gerek ses izolasyonun yeterliliği olduğu kanaatindeyiz. Bu husus kaliteden taviz vermediğimiz bir aşama olup teknolojinin de imkanlarından faydalanarak konuklarımıza gerçek konforu sunmaya gayret gösteriyoruz.

Bu sektörde olmanın avantajları nelerdir?
İnşaat oldukça zorlayıcı bir sektör, ülke gerçekleri ile sürekli doğru orantılı ve beklentiler oldukça yüksek, rekabet ise hat safhada. Bunların üstesinden gelerek memnuniyet oluşturduğunuzda ise avantajlar ortaya çıkıyor.
İnsanların hayatlarına ve hayallerine dokunuyorsunuz. Bunu çok değerli buluyoruz. En büyük avantaj eğer işinizi doğru yapıyorsanız sevilmek ve sayılmak... İnsanların sizden güzel bahsetmesi toplumda oluşan teveccüh paha biçilmez. Bu hissiyat ve haz işin bütün zorluklarına değiyor.

İnşaat sektörünün öncü bir firması olarak önceliğiniz ve felsefeniz nedir?
Çok sınırlı bir kitleyi saymazsak her aile hayatında bir veya iki defa konut sahibi olabiliyor. En büyük önceliğimiz onlara doğru ve ömür
boyu kullanabilecekleri yaşam alanları oluşturmak. Daire sattığımız birçok müşteri yıllarını vererek elde ettiği birikimlerini bize getiriyor. Bu güvene sahip olmak ve bunun bilincinde olmayı çok değerli buluyoruz. Felsefemiz ise “Güven yarat ve bu güvene layık ol!” Tüm işlerimizi bu felsefeyi esas alarak gerçekleştirmek bizim kutsalımız, diyebiliriz.

Kaç yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyorsunuz?
Şirketimiz Volkan Kavşut İnşaat günlerini de kapsayacak şekilde 11 yıldır prestij ve güvenle her yıl biraz daha büyüyerek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kav Konut’un hedef ve projeleri nelerdir?
Kav Konut olarak hedefimiz sağlam ve sağlıklı yapılar yaparak sektöre katkı sağlamaya devam etmektir.

VOGUE YEŞİLOVA
VİLLA LİVA BAHÇECİK BOUTIQUE 1 - 2
YAHYA KAPTAN CONCEPT DIAMOND REZİDANS

Projelerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca yeni birçok proje için de çalışma ve görüşmelerimiz tüm hızıyla devam etmektedir.

Merkez Ofis
Yahya Kaptan Mah. Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No:28/1 İzmit / KOCAELİ
T: +90 262 333 00 21
F: +90 262 332 21 00
bilgi@kavkonut.com

Satış Ofis
Gündoğdu Mah. Şenyuva Sk. No:2 İzmit / KOCAELİ
G: +90 532 058 00 84
G: +90 530 240 00 84
satis@kavkonut.com

 

Kaynak: greydergi.com
© 2022 Kav Konut. Tüm hakları saklıdır.
Web Tasarım Bariz Medya